Partner Visionstorming Geheim #1

Stel je voor dat je in je maiden psychoanalyse een glas champagne drinkt en er angsten rondlopen. Nu heb je een briljant idee, een plan van aanpak en een team van toegewijde professionals. Maak je partner gelukkig, en zou het de ware kunnen zijn waar je naar hebt verlangd? Een ongelooflijk professioneel team zal je helpen je dromen en behoeften te verwezenlijken. In de jaren 90 werd een beroemde deal gesloten door twee mensen die op een onconventionele manier mensen met hetzelfde doel binnenbrachten. Ze deden letterlijk dezelfde transactie in Europa. Spoel nu een tiental jaren vooruit en een geweldige deal kan in uw geestesoog liggen met een team dat de ervaring heeft en kan instappen met hun expertise. Laat de professionals uw dromen niet zomaar voor lief nemen. Jouw dromen zijn niet voor anderen om te krijgen; ze zijn voor jou!

Partner visie-storming geheim # 2

Planning: weet je partner wat voor plan je aan het plannen bent? Zijn ze bereid om dat initiatief te nemen? Ik heb zelfs met mensen gesproken die nog niet eens begonnen zijn met plannen, of zelfs maar weten wat ze aansprakelijk zijn om te doen na de gebeurtenis. Weten ze dat ze verantwoordelijk zullen zijn voor het resultaat van het zakelijk partnerschap, en dat ze voorbereid moeten zijn om te slagen? Dit is iets wat moeilijk te peilen is wanneer u zich in de huwelijksreisfase van het partnerschap bevindt. Mijn advies is om in de beginfase tijd te besteden aan het verbeteren van het partnerschapsproces en te communiceren wat je nodig hebt. Een vruchtbare communicatie duurt jaren, dingen kunnen in een fractie van een seconde gebeuren.

Partner Mentoring: Ik weet dat het idee om je partner een pakket aan te bieden alarmerend is. Maar serieus, als je erover nadenkt, zijn er echt maar drie dingen in het leven die uiteindelijk allemaal om jou draaien. Onze veilige manier om een link te leggen naar wat belangrijk is en wat je wilt, is het opstellen van een partnerschapscontract of een partnerschapswebsite. Dit is een goed moment om positief na te denken over wat u doet en waarom u iemand nodig heeft om u te helpen. Een toegewijde partner zal u zeker helpen uw doelen te bereiken. Doe een zoektocht rond online, als je een goede b2b.com rep die dit kan vergemakkelijken. Je zou ook moeten overwegen om een partnerschapsraad te hebben. Op die manier kun je bij je partner thuis om kritische informatie vragen en openlijk communiceren. Dit is wat ik leuk vind aan het vinden van een aanbevolen b2b.com rep en deze in de loop van de tijd te gebruiken omdat we veel betere tijden zullen doormaken.

Planning: heb je een duidelijk planningsproces? Weet je eigenlijk wel wat je aan het doen bent? Het ergste wat er kan gebeuren als je in de opstartfase komt is om mee te gaan met een plan en mee te gaan in het plan van je nieuwe partner omdat dit vertrouwen van plan is precies wat je nodig gaat hebben. U kunt uiteindelijk veel geld uitgeven, maar wat belangrijker is, u gaat veel tijd verspillen door te zoeken naar wat u al wist. Dit is waar salarisbeheer zo belangrijk is. Er is een tijd om te luisteren en te beseffen dat de samenwerking heel anders is! Als je gaat zoeken, doe het dan met een partner om te vergelijken, of organiseer het met een partner en doe het samen. Weet wat uw rol onderweg is.

De onderste steen boven krijgen en managementtaken aan elkaar overdragen is een populaire coole stap. Je bent er misschien wel even zoet mee om allebei je handen aan de pols te hebben, maar stel je voor dat terwijl zij dingen voor elkaar krijgen jij nog steeds achter de bal aan zit!

En als je nog steeds niet weet wat het grote plaatje is, kun je altijd nog een b2b.com rep inhuren, want jij bent de man die ook met het grote plaatje op de proppen kan komen.

"Het doel van een man is om een klus te klaren, maar het doel van een baan is om een baan te krijgen." Klinkt als een goed advies, toch?